- Ble nektet sex, drepte en familie

David Morris ønsket å ha sex med Mandy Power, men fikk avslag. Da slo han i hjel tre generasjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var ikke bare mord, det var en massakre, sier aktor.

Hver dag kommer det nye, grusomme detaljer fram i rettssaken etter de brutale drapene på en familie i Wales. Da retten i går fikk se en av politiets videofilmer fra åstedet, kollapset et av jurymedlemmene, melder Expressen.

David Morris er tiltalt for at sommeren 1999 kom hjem til Mandy Power, og ønsket å ha sex med henne. Hun nektet og han ble rasende. Han slo henne i hjel med en 1,2 meter lang jernstang, men nøyde seg ikke med det.

Barna til Mandy var også i huset og Morris slo i hjel Katie (10) og Emily (8) med den samme jernstangen. Han drepte også barnas handikappede mormor.

Politiets undersøkelser viser at Mandy Power fikk 38 forskjellige skader.

Etter å ha gjennomført drapene bar han likene opp i andre etasje. Der vasket han seg på badet, før han startet fem branner for å forsøke å fjerne spor. Naboer fikk imidlertid varslet brannvesenet som raskt fikk slokket brannen.

- Hatet henne, men ville ha sex

Mandy Power blir beskrevet som en «seksuell eventyrer» som etter en skilsmisse og flere korte forhold med menn, fant kjærligheten med en kvinne.

Etter at hun fant opp en historie om at hun hadde kreft, ble hun sviktet av mange venninner. En av de som ble mest opprørt var kjæresten til David Morris. Ifølge aktor kan det være grunnen til hatet Morris må ha hatt til Mandy Power.

- Men selv om han antageligvis hatet henne, ville han ha sex med Mandy Power, sa aktor Patrick Harrington.

Morris hevder seg uskyldig, men aktor mener å kunne bevise at Morris mistet et blodig gullkjede inne i huset. I 16 avhør nektet han at det var hans kjede, men fire dager før rettssaken begynte erkjente han at det var hans.

Ifølge BBC nekter Morris likevel fortsatt for å stå bak massakren, og rettssaken er beregnet å ta tre og en halv måned.