Ble nyhetsankeret tatt på senga her?

Fox-ankeret hevder han ikke sov, men at ørepluggen ikke fungerte. Hva tror du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Pinlig ble det iallfall for Doug Luzader, uansett om han sov eller ei.

For da han dukket opp live på Fox News-stasjonen KTBC i Austin, var det ikke mange særlig dype analyser han kunne komme med.

Luzader rapporterte fra Washington og skulle egentlig fortelle seerne i Austin hva som hadde skjedd på republikanernes super-tirsdag, dagen da det var nominasjonsvalg i en rekke delstater.

Og det ble en spennende og langdryg super-tirsdag. I vippestaten Ohio var det svært jevnt, og først etter flere timers stemmetelling ble Mitt Romney erklært vinner og pressen kunne ta kvelden. Kanskje ble det en litt vel sein kveld for Luzader.

- Hallo, hallo... Studioankeret Joe Bickett introduserte sin venn Doug på vanlig vis, men måtte så gjøre gjentatte forsøk på å få noen respons fra mannen i Washington.

Etter å ha prøvd å få kontakt med Luzader flere ganger, måtte Bickett til slutt bite i det sure eplet.

- Vi får prøve igjen seinere, sa han.

For TV-seerne virket det å være ganske tydelig at Luzader sov. Kanalen opplevde ingen tekniske problemer, og historien om den sovende TV-reporteren spredte seg raskt på nettet, særlig takket være videoen du ser over.

-Sov ikke Mannen som filmet videoen og la den ut på nettet, fikk imidlertid etter kort tid en direktemelding fra Luzader selv. Der hevder han at han slett ikke sover på skjermen.

- Han sendte meg faktisk en melding og sa at ørepluggen ikke fungerte og hvis du ser nøye etter så ser det ut som om han blunker, skriver Duffy1025 under videoen på YouTube.

Flere nettbrukere påpeker også at posisjonen Luzader sitter i er ganske vanlig like før man skal på lufta.