Ble overfalt av menn med Halloween-masker mens de sov

Paul døde da han kjempet og reddet konas liv. Nå er adoptivdattera (17) siktet i saken.

DØDE: Paul døde av skadene overfallsmennene påførte ham, men før han segnet om klarte han å drive angriperne ut av huset og redde livet til sin kone Mara. Foto: ABC
DØDE: Paul døde av skadene overfallsmennene påførte ham, men før han segnet om klarte han å drive angriperne ut av huset og redde livet til sin kone Mara. Foto: ABCVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til fredag ble ekteparet Paul og Mara Skinner overfalt av to menn med Halloween-masker. De to mennene kom seg opp i andre etasje i huset og knivstakk paret mens de lå og sov, skriver ABC News.

Både Paul og Mara kjempet en kamp på livet mot de to overfallsmennene, og Paul klarte tilslutt å drive dem ut av huset, før han kollapset i stua. Der døde han, før politi og ambulanse ankom stedet.

Paul reddet imidlertid livet til sin kone Mara, som ligger alvorlig skadd på sykehus med flere over 20 knivstikk og en punktert lunge.

- Begge to kjempet aggressivt for livene sine. Faren var i stand til å slå dem tilbake og få dem ut av huset. Jeg tror det reddet hans kones liv, sier politisjefen i Yale, Michael Redman.

To av parets fire barn var i huset da overfallet skjedde. Den ene av dem er anholdt sammen med overfallsmennene. Det er en 17 år gammel adoptivdatter, som også er niese av nå avdøde Paul og skadde Mara.

Mara er lærer på den loka highschoolen i Yale. Der vil det i kveld bli avholdt et møte for lokalmiljøet, skriver Times Herald.