- Ble påkjørt av brannbil

Det bekrefter politiet i San Francisco etter den fatale flykrasjlandingen i forrige uke.

Foto: AFP/CBS/KPIX/NTB Scanpix.
Foto: AFP/CBS/KPIX/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): SFPD (San Francisco Police Department) bekrefter at tenåringsjenta som døde under flykrasjlandingen ble påkjørt av en brannbil. Politiet etterforsker nå om det var dette hun døde av, skriver ABC7 News på Twitter. 

To 16-åringer døde De to som omkom, har blitt identifisert som 16-åringene Ye Mengyuan og Wang Linjia, som var på vei til sommerleir i USA sammen med medelever og lærere fra en skole i byen Jiangshan i Zhejiang-provinsen øst i Kina.

Før navnene på de omkomne jentene ble kjent, intervjuet kinesiske medier Wang Wensheng, Wang Linjias far.

Til en TV-stasjon sa han at han var svært bekymret for dattera. Senere i kveld var kinesiske reportere vitne til at foreldrene fikk den sorgfulle beskjeden om datterens død.

Bilder viser foreldrene i dyp sorg.

16 fremdeles bevisstløse Totalt var det 291 passasjerer og 16 besetningsmedlemmer om bord på flyet på Asiana Airlines-flyet da ulykken skjedde.

Av de 291 passasjerene om bord på flyet var hele 141 kinesiske statsborgere.

Kinas president Xi Jinping sier i en uttalelse i kveld at han sørger over de omkomne og kondolerer overfor de omkomnes familier.

Videre sier han at han har beordret kinesiske diplomater om å gjøre alt de kan for å bistå de overlevende.

Dagbladet.no kommer med mer.

 BEKYMRET:  Før navnene på de omkomne jentene ble kjent, intervjuet kinesiske medier Wang Wensheng, Wang Linjias far. Til en TV-stasjon sa han at han var svært bekymret for dattera. Senere i kveld var kinesiske reportere vitne til at foreldrene fikk den sorgfulle beskjeden om datterens død. Bilder viser foreldrene i dyp sorg. Foto: AP Photo/NTB Scanpix.
BEKYMRET: Før navnene på de omkomne jentene ble kjent, intervjuet kinesiske medier Wang Wensheng, Wang Linjias far. Til en TV-stasjon sa han at han var svært bekymret for dattera. Senere i kveld var kinesiske reportere vitne til at foreldrene fikk den sorgfulle beskjeden om datterens død. Bilder viser foreldrene i dyp sorg. Foto: AP Photo/NTB Scanpix. Vis mer