Ble ranet - tok selv opp jakten

En mann som fredag ettermiddag ble ranet etter at han hadde vært i banken på Lillestrøm og tatt ut 60.000 kroner, tok opp jakten på ransmennene og stanset dem ved å kjøre inn i bilen deres bakfra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har pågrepet tre chilenere som er mistenkt for å stå bak ranet av mannen. Den ene av de tre ankom Norge torsdag, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til NTB.

Det var fredag formiddag at en mann kjørte til banken på Lillestrøm og tok ut et større kontantbeløp. Da han satte seg i bilen igjen for å kjøre, oppdaget han at det ene hjulet var punktert. Han kjørte da inn på en bensinstasjon, hvor tre personer skal ha ranet ham for pengene, opplyser operasjonslederen.

Ranerne stakk av i bil på riksvei 159 i retning Lørenskog.

Mannen var ikke akkurat fornøyd med å bli ranet, så han satte etter i sin egen bil. I Kloppeveien på riksvei 159 i Lørenskog fikk han napp. Han kjente igjen bilen, og kjørte resolutt i baken på ranerne.

- Etter det vi erfarer kjørte den fornærmede mannen inn i bilen til ranerne. De skal deretter ha kommet stormende ut av bilen og truet mannen med en kniv, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt Bjørn Jahr til Dagbladet.no.

Mannen fikk imidlertid raskt hjelp av familiemedlemmer som arbeidet i nærheten, og folk fra brannvesenet. Da politiet kom til stedet pågrep de tre menn på henholdsvis 33, 32 og 30 år. Ransutbyttet ble funnet på den ene av dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer