Ble slått i hjel av mannen

Drapet på Haramsøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 27 år gamle litauiske kvinnen på Haramsøy døde som følge av stump vold. Hun ble slått i hjel med et slagvåpen, går det fram av den foreløpige obduksjonsrapporten.

- Konklusjonene i rapporten støtter politiets teori om at mannen drepte kvinnen før han tok sitt eget liv. Det er ingenting som tyder på at noen utenforstående har vært innblandet i denne tragedien, sier politiinspektør Ingar Bøen i Sunnmøre politidistrikt til sunnmørsposten.no.

Bøen ønsker ikke å si noe om politiet har funnet slagvåpenet som man antar har vært brukt.

Også den døde mannen ble obdusert ved Ålesund sjukehus lørdag, men det har så langt ikke vært mulig å fastslå hva han døde av. Videre analyser vil kunne gi et svar på dette.

Kvinnen ble funnet død i parets soverom i bolighuset på Haramsøy torsdag formiddag, mens mannen ble funnet på badet.

Fredag ble det holdt en minnestund på Aakre mekaniske verksted for den 27 år gamle kvinnen. Det ble tent lys og undertegnet en kondolanseprotokoll som skal sendes til barna i Litauen.

NTB

BLE SLÅTT I HJEL: Den 27 år gamle kvinnen ble slått i hjel av mannen sin, viser den foreløpige obduksjonsrapporten. FOTO: Einar Gaaseide
BLE SLÅTT I HJEL: Den 27 år gamle kvinnen ble slått i hjel av mannen sin, viser den foreløpige obduksjonsrapporten. FOTO: Einar Gaaseide Vis mer