Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble solgt etter seks år og saftig priskutt

Ikke alle boliger i nærheten av Oslo fyker unna etter første visningsrunde.

Priskutt: Et solid priskutt måtte til før eiendomsmegler Carl Fredrik Solli (t.h.) kunne fullføre sitt lengstvarende salgsoppdrag. Foto: Privatmegleren
Priskutt: Et solid priskutt måtte til før eiendomsmegler Carl Fredrik Solli (t.h.) kunne fullføre sitt lengstvarende salgsoppdrag. Foto: Privatmegleren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): I 2010 ble Øverbergveien 2 A på Nesøya i Asker lagt ut med prisantydning på 38 millioner kroner. Seks år senere er ­eiendommen nå solgt, skriver Finansavisen.

- Helt siden vi inngikk oppdraget om salg av eiendommen har selger vært klar over at dette vil ta tid fordi det er en dyr eiendom. Får man ikke det man ønsker, så sier man nei, forteller eiendomsmegler i Privatmegleren Solli & Partnere, Carl Fredrik Solli, om sitt lengstvarende salgsoppdrag.

I 2011 ble prisantydningen ifølge avisen kuttet fra 38 til 36 millioner, og videre til 32 millioner i romjulen i fjor.

Solli ønsker ikke å kommentere salgssummen, men etter det Finans­avisen kjenner til ligger den på 31,5 millioner kroner, rett i underkant av prisantydningen.

Budrunde Selger er ifølge avisen Mabel Audry Jakobsen. Eiendommen har vært i selgerens familie i 58 år, og består av en bolig på 345 kvadratmeter og en tomt på 4,6 mål. Det inkluderer 174 meter strandlinje og to private brygger.

Når eiendommen tidligere denne uken til slutt ble solgt, gjorde tilfeldighetene det til at det ble budrunde mellom tre potensielle kjøpere.

Solli påpeker at det er en spesiell eiendom det er snakk om, og at eiendommer i denne prisklassen er i mindre grad enn resten av markedet påvirket av hvordan markedet generelt utvikler seg.

- Men det er klart at det positive markedet i hovedstadsområdet har hatt en viss effekt. Også mennesker i denne prisklassen kjøper seg opp. Selv om det ofte ikke er avgjørende i denne prisklassen, så virker det positivt, sier eiendomsmegleren til Finansavisen.

Flere nyheter: Kjøpte 12 leiligheter - betalte nær 500.000 kroner per kvadrat
- Prisene er 10 prosent høyere enn i fjor
- Det er en dominoeffekt

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!