Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble tatt med stuing laget av menneskelever

Politiet i Moskva har arrestert en mann etter funn av kroppsdeler rundt om i byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Moskva har de siste ukene funnet kroppsdeler rundt om i den russiske hovedstaden, og tidlig 17. mai ble en mann arrestert i saken, melder nyhetsbyrået RIA Novosti.

Da politiet slo til mot huset hans fant de også halvspiste menneskeorganer, blant annet en stuing laget av en lever fra et menneske. Stuingen ble funnet i mannens kjøleskap i leiligheten øst i Moskva.

Politiet antar at levra stammer fra samme person som kroppsdelene som er blitt funnet rundt om i byen de siste ukene.

Onsdag i forrige uke ble det funnet et avkappet hode i en elv vest i byen. Tidligere i mai er det blitt funnet flere kroppsdeler, blant annet armer og bein, i elva. Andre kroppsdeler ble funnet i området rundt.

Politiet mistenker at mannen som nå er pågrepet har drept vennen sin, og så forsøkt å skjule det hele ved å partere like og gjemme kroppsdelene rundt om i byen.

- Etterforskerne kom fram til identiteten gjennom fingeravtrykk. Etter det fant politiet fram til den mistenkte ved å se på den avdødes venner, sier polititalsmann Aleksei Savaljev.

Den mistenkte mannen skal ha hatt mentale lidelser i lang tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media