Du leser nå Dagbladet Pluss

Ble tidenes yngste KrF'er på Stortinget - favoritt til å ta over etter Hareide

Strategen Kjell Ingolf Ropstad (30) er favoritt til å ta over etter Knut Arild Hareide når KrF-lederen en dag går av. Først må han bare bli gjenvalgt på Stortinget, men kona tror ikke han har så flaks.

WONDERBOY Kjell Ingolf Ropstad (Krf) omtales som en knallhard strateg. 
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
WONDERBOY Kjell Ingolf Ropstad (Krf) omtales som en knallhard strateg. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mars, 2006: 20 år gammel tar Kjell Ingolf Ropstad sine første skritt inn i stortingssalen. Som vikar blir han den yngste stortingsrepresentanten for KrF noensinne. I sin nye dress vet gutten fra Evje i Aust-Agder lite om hva som venter ham.  

September, 2015: Ropstad har etablert seg som Hareides «wonderboy», og har 12 år som folkevalgt bak seg. Han har rukket å være leder for KrFU, har takket nei til nestlederverv i partiet og gått til sengs med Frp. I overført betydning vel og merke. Det siste har bydd på mye hodebry:  

- Når Siv Jensen åpnet valgkampen med å oppfordre kommunene til å si nei til å ta imot flere flyktninger, så spurte jeg meg selv «hvordan kan jeg stå og se på dette?».  

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.