Ble truet med hagle

STAVANGER (Dagbladet): Nachspielet tok en brå slutt da verten plutselig fikk se at en av gjestene kokte nudler i kaffetrakteren hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet i Stavanger ble satt i alarmberedskap da de fikk beskjed om at en mann hadde truet gjestene sine med en avsagd hagle i sekstida i går morges. Sju bevæpnede politifolk rykket ut til privathuset på Engøy utenfor Stavanger, men aksjonen endte uten pågripelser.

Sultne festløver

Da politiet kom fram hadde de to festdeltakerne som var blitt truet, kommet seg ut av huset og den 42-årige huseieren hadde selv stukket av.

- Verten skal angivelig ha slått seg vrang da de to gjestene først spiste opp alle krabbene i kjøleskapet for så å koke nudler på mannens kaffetrakter, forteller vaktsjefen på politikammeret i Stavanger.

Truet med hagle

Det var bare en av mennene som sto for nudelkokingen, og det var han som fikk våpenet rettet mot seg.

Både nudelkokeren og kameraten har forklart seg til politiet. De to forklaringene spriker litt med hensyn til hvilket våpen det var snakk om.

De er enige om at det var et hagleliknende våpen, men det knytter seg en viss usikkerhet til hvorvidt det var avsagd eller ikke.

Husker ikke helt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer