Ble truet med hagle

STAVANGER (Dagbladet): Nachspielet tok en brå slutt da verten plutselig fikk se at en av gjestene kokte nudler i kaffetrakteren hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Stavanger ble satt i alarmberedskap da de fikk beskjed om at en mann hadde truet gjestene sine med en avsagd hagle i sekstida i går morges. Sju bevæpnede politifolk rykket ut til privathuset på Engøy utenfor Stavanger, men aksjonen endte uten pågripelser.

Sultne festløver

Da politiet kom fram hadde de to festdeltakerne som var blitt truet, kommet seg ut av huset og den 42-årige huseieren hadde selv stukket av.

- Verten skal angivelig ha slått seg vrang da de to gjestene først spiste opp alle krabbene i kjøleskapet for så å koke nudler på mannens kaffetrakter, forteller vaktsjefen på politikammeret i Stavanger.

Truet med hagle

Det var bare en av mennene som sto for nudelkokingen, og det var han som fikk våpenet rettet mot seg.

Både nudelkokeren og kameraten har forklart seg til politiet. De to forklaringene spriker litt med hensyn til hvilket våpen det var snakk om.

De er enige om at det var et hagleliknende våpen, men det knytter seg en viss usikkerhet til hvorvidt det var avsagd eller ikke.

Husker ikke helt

I går kveld meldte huseieren seg selv til politiet. 42-åringen ble avhørt utover kvelden i går og innrømmet de faktiske forhold. da krabbene han skulle ha til søndagsmiddag ble fortært av festdeltakerne, og kaffetrakteren hans ble brukt som nudelkoker, mistet mannen besinnelsen.

Han innrømmer at det skal ha vært et våpen inne i bildet, men siden han var temmelig full på nachspielet, husker han ikke helt hvor han gjorde av våpenet etter at han stakk av fra huset sitt.

I dag tar politiet stilling til om den arge huseieren skal framstilles for varetekt eller ikke.