Ble utvist - drepte rektors familie

Den kinesiske studenten Sun Mulin ville hevne seg på rektor etter at han ble utvist fra skolen. I raseri drepte han rektors sønn og datter, og to andre nære slektninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Studenten skal ha blitt utvist på grunn av for mye fravær. I et forsøk på å komme inn på skolen igjen tok han kontakt med rektoren. Rektor Shi Yibao ville ikke la Sun Mulin få fullføre studiene, selv etter gjentatte oppfordringer fra den desperate studenten.

Den kinesiske avisa Beijing Youth Daily forteller at studenten brøt seg inn i rektors hus og slo ihjel hans 11 år gamle sønn, 13 år gamle datter, svigermora og en 14 år gammel slektning. Rektor Shi Yibao var ikke hjemme på det tidspunktet studenten gikk amok. Hendelsen skal ha funnet sted 21. mars i år.

En talsmann for skolen bekrefter over telefon at episoden skal ha skjedd, men er ikke villig til å komme med flere detaljer, skriver den kinesiske nettavisen SCMP.com.

Det effektive kinesiske rettsapparatet har allerede dømt den 20 år gamle studenten til døden. Det er imidlertid usikkert når dommen skal fullbyrdes.