Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ble vaktmesteren vår drept?

ÅLESUND (Dagbladet) : - Ble vaktmesteren vår drept, spør Kjetil Hammervold og Lasse Melsæter. Beboerne i Latinskolegata 6 i Ålesund frykter at den 69-årige vaktmesteren ble tatt av dage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet betegner dødsfallet i boligblokka som mistenkelig, og tre KRIPOS-etterforskere har jobbet på funnstedet i to dager.

- Han var en hyggelig og rolig fyr som alltid hadde smilet på lur. Inntil saken er avklart, kommer vi ikke til å sove trygt. Det var sjokkerende å komme hjem torsdag kveld og få vite at en mann var funnet død i huset, sier de to leieboerne som deler en av de to leilighetene i bygården.

Mannen som fant vaktmesteren død torsdag kveld, er like sjokkert over dødsfallet:

- Han var som en far for meg. Han har vært min beste kompis siden jeg flyttet hit i 1991. Vi var ofte sammen, og jeg så ham sist i live onsdag kveld. Da jeg torsdag kveld oppdaget at døra til leiligheten hans i første etasje sto åpen, gikk jeg inn og ropte navnet hans. Det var et sjokk å finne ham død i senga, sier han.

- Den foreløpige obduksjonen viser at vaktmesteren hadde flere brudd i skjelettet. Vi vil gjerne finne ut om mannen har vært utsatt for en ulykke eller noe kriminelt, sier Kåre Hanken ved Sunnmøre politikammer som leder etterforskningen.
Om lag tretti personer har de siste dagene vært inne til avhør og avhørene pågår fortsatt. Politiet vil gjerne finne ut om funnstedet er det samme som åstedet.

Hele Norges coronakart