Du leser nå Dagbladet Pluss

Ble voldtatt av Julio Kopseng: - Ingen visste at jeg var der, og ingen naboer ville høre det hvis jeg skrek

Charlotte (28) klandret seg selv etter at hun ble voldtatt av Julio Kopseng (38). Så langt har 33 kvinner anmeldt danseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FINNMARK/OSLO (Dagbladet): - Han satt over meg og masserte meg bakfra. Så plutselig ble han nærgående, og før jeg forsto hva som skjedde, hadde det skjedd. Jeg ble lammet. Men ingen visste at jeg var der, og ingen naboer ville høre det hvis jeg skrek. Og frykten for hva som kunne hende om jeg gjorde motstand, gjorde at jeg tenkte at jeg ikke hadde annet valg enn å la det skje. Jeg kjenner jeg blir kvalm når jeg snakker om det.

Charlotte Engen Steine (28) sitter med en kaffekopp i spisesalen på en kombinert gjestegård og behandlingsinstitusjon i Finnmark. Der søker hun ro og terapi for seinvirkningene etter voldtekten hun ble utsatt for høsten 2008.

- Det føles flaut. Jeg har aldri ønsket å være noe offer, og det føltes som om det skulle gå bra. Men man kjenner det i kroppen. Jeg våkner av og til og har lyst til å spy, og ofte våkner jeg av at jeg gråter. Men jeg skal komme meg på beina.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNADER*

KUN I HELGA

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNADER*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNADER* 0 kr for første 3 månader. 0 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.