- Ble voldtatt av sin egen onkel - neste dag kastrerte jenta ham

Tok hevn med en mobiltelefon og en kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den indiske avisa The Times of India skriver at en ung kvinne ble voldtatt av sin egen onkel. Den indiske jenta skal ha hatt problemer med helsa, og ble sendt til sin onkel for å bli kurert.

Onkelen er sett på som «tantrik», som er en «lokal religiøs doktor». Onkelen skal ha fortalt at han kunne kurere jenta om han ble overlatt til henne i alenerom.

Men i stedet for å hjelpe henne med helsa, skal mannen ha voldtatt jenta. Deretter skal hun ha fått en beskjed om å «komme tilbake neste dag for å få videre behandling».

Tok hevn Kvinnen møtte opp hos sin onkel neste dag, og tok hevn, melder The Times of India. Hun skal ha hatt med seg en telefon og en skarp kniv.

Først tok hun opp samtalen mellom onkelen og henne, deretter skal hun ha angrepet onkelen med kniv og angivelig kastrert ham.

I ettertid skal jentas familie og politiet forsøkt å dysse ned saken, slik at den ikke ble offentlig kjent. Det ble angivelig forsøkt satt opp en rettssak, men denne skal onkelen ha klart å stanse, skriver flere indiske medier.

Det er sendt ut arrestordre på onkelen, som nå befinner seg på flukt fra politiet.

India i søkelyset India har den siste tiden vært i medias søkelys gjentatte ganger for voldtekter av særdeles grov karakter. I gjennomsnitt meldes det inn en voldtekthvert 30. minutt, og det er frykt for store mørketall.

De mange voldtektssakene i India som har ført til overskrifter over hele verden, har konsekvenser for turismen. Antallet kvinnelige turister har sunket med 35 prosent, ifølge en undersøkelse.

Totalt sank turismen med 25 prosent i fjor, ifølge den indiske handels- og industriorganisasjonen ASSOCHAM.