Ble voldtatt i sin egen leilighet

Politiet etterlyser vitner etter brutal voldtekt i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Natt til lørdag var den 23 år gamle kvinnen på vei hjem fra fest i Drammen. To menn av utenlandsk opprinnelse skal ifølge politiet ha fulgt etter kvinnen.

Slått ned bakfraHun ble slått ned bakfra og ble helt, eller delvis bevisstløs, like ved Tollbugata 15 i Drammen. Deretter ble hun voldtatt i sin egen leilighet.- Det er mistanke om at hun skal ha blitt voldtatt i leiligheten sin. Hun er banket opp, og har tydelige tegn til vold i blant annet ansiktet, sier politiførstebetjent Thor Ingolf Johansen som er leder av Kriminalvakta ved Drammen politistasjon til dt.no.

- Veldig stygg voldtektPolitiet karakteriserer voldtekten som svært brutal. Kvinnen brakk blant annet kjeven.- Dette er en veldig stygg voldtekt. Vi fikk melding om en dame som hadde blitt tatt hånd om av en ambulanse. Hun var stygt skadd, og hadde blitt slått og sparket sa Gro Rundbråten ved operasjonssentralen i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet sent i går kveld.

Voldtekten har trolig skjedd mellom 0030 og 0130 på Strømsø i Drammen. Politiet ble varslet ved 05-tiden lørdag morgen. Da kom kvinnen til krimvakta sammen med en venninne. Hun ble brakt til voldtektsmottaket for behandling før hun ble avhørt av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer