«King Of Ink Land»:

Blekkstopp: - På tide å slutte

Han har vært landets mest tatoverte mann i en årrekke. Nå tar det slutt, av én enkel grunn: - Har et boliglån å ta meg av.

Fortsett å se med Dagbladet Pluss

Har du allerede en bruker? Logg inn

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

«2000 Tattoos, But Don't Judge Me» er dokumentaren som dykker inn i den merkelige og fantastiske verden av Storbritannias mest ekstreme personer: Menn og kvinner som har forvandlet seg selv fra topp til tå med et utrolig utvalg av tatoveringer, piercinger og modifikasjoner av kroppen. Men mens de kanskje er fornøyde med utseendet sitt, er de menneskene som er nærmest dem like fornøyde? Og hva skjer når de kolliderer med omverdenen? Vi møter våre tre bidragsytere når de forbereder seg på et vanskelig øyeblikk i livet - det være seg å flytte hus til et nytt område, starte egen virksomhet eller bare prøve å finne kjærligheten.ttoos, But Don't Judge Me Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

43 år gamle Mathew Whelan, som i 2008 endret sitt juridiske navn til King Of Ink Land, har vært Storbritannias mest tatoverte mann i en årrekke.

Engelskmannen har lenge gått rundt tatovert fra topp til tå - ja, inni øynene til og med - men avslører nå at moroa må ta slutt.

Grunnen til blekkstoppet skal være noe enhver kanskje kan kjenne seg igjen i:

- Jeg har gjeld opp til øra. Det er på tide å slutte, sier han til nyhetsbyrået Jam Press.

Rydder opp i økonomien

Den fulldekkende 43-åringen sier det er boliglånet som tar rotta på lommeboka hans.

- Jeg må begynne å begrense meg. Jeg har et boliglån å ta meg av, og siden alt er blitt så dyrt, må noe ryke. Da er det blekket som får svi, sier han videre.

Han sier at tatoveringer er en livsstil for ham, og at det blir vanskelig å slutte.

Se tv-dokumentar om Mathew her!

Ifølge Jam hevder han å ha brukt over 1500 timer under nåla gjennom livet - og i 2016 satte han verdensrekord ved å ha 36 tatovører som tatoverte ham på én gang.

- Jeg skal definitivt tatovere meg igjen seinere, men akkurat nå må jeg følge en streng budsjettplan, kommenterer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer