Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bli enige!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Den nye hovedflyplassen på Gardermoen er en skandale. Den sto ferdig i tide og er ganske lekker til flyplass å være, men den fungerer ikke. Design og kunst i lyskasser i golvet er kjekt å ha, men bare dersom flyene tar av og lander når de skal. Utsmykning og elegante dørhåndtak virker bare som en provokasjon og demonstrasjon av gal prioritering når flyet ditt blir kansellert, forsinket og flyttet til en annen utgang uten at du får beskjed.
  • For en tid siden kom Luftfartsverket med en rapport der skylda ble lagt på flyselskapene. Nå har SAS svart med å skylde på Luftfartsverket. Og snart kommer Braathens. Lederen i Stortingets samferdselskomité, Høyres Oddvard Nilsen, skjærer rett gjennom gneldringen og sier at han ikke vil høre flere gjensidige beskyldninger. Han vil at de som driver der ute på Gardermoen, sammen skal finne ut hva som ikke fungerer, og så rette på problemene.

Det er vi hjertens enige i.