- Bli kvitt muslimene, uansett metode

Nettsiden AntiJihadNorge en uke før angrepene i regjeringskvartalet og på Utøya.

FJERN MUSLIMER: Nettsiden AntiJihad skrives av anonyme. De oppgir ingen kontaktinformasjon på nettsiden. Den siste uken har nettsiden blitt hyppig oppdatert. En av postene oppfordrer til vold mot muslimer.
FJERN MUSLIMER: Nettsiden AntiJihad skrives av anonyme. De oppgir ingen kontaktinformasjon på nettsiden. Den siste uken har nettsiden blitt hyppig oppdatert. En av postene oppfordrer til vold mot muslimer.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den anti-islamistiske bloggen AntiJihadNorge har gjentatte ganger kommet med krasse uttalelser om muslimer og situasjonen i Norge.

En drøy uke før terrorangrepet på Regjeringskvartalet og Utøya ble det postet et langt innlegg på nettstedet, der de belyser det de mener er en bekymringsfull tilstand.

Bloggen med ukjent opphavsperson(er) tar opp at det har vært flere overfallsvoldtekter i Trondheim denne våren. Dette mener nettstedet bare vil fortsette og at vi ennå ikke har sett det verste. Som løsning på problemet og for å stoppe utviklingen kommer de med følgende kraftsalve:

- Det finnes bare en mate å forhindre det på. Den er til gjengeld svært enkel: Fjern muslimene, one way or the other.

-  Forutså 22.juli Bloggen hevder videre å ikke være overrasket over handlingen som skjedde fredag for en snau uke siden. Skribenten tar avstand fra angrepene, men mener imidlertid dette er noe man kunne forutsett. 

- Ville det som skjedde 22.juli ha skjedd hvis det hadde vært mulig å debattere innvandring, multikulturalisme, islam og islamisering uten at de som ikke har de «riktige» meningene blir stigmatisert, trakassert, truet på livet, risikerer å miste jobben eller få karrieren ødelagt? Vi tror faktisk ikke det, står det skrevet i bloggen.

At vedkommende som utførte angrepene var etnisk norsk stusser skribenten noe over, men de mener likevel at det ikke overrasker særlig.  

- Før eller senere måtte det vel renne over for en eller annen, flere har advart mot og forutsagt det, heter det fra skribenten som temmelig konsekvent kaller meningsmotstanderne sine for «ormeyngel.»

Omfattende nettfenomen AntiJihad Norge er en del av den såkalte counterjihad-bevegelsen på nett. På nettsiden JihadWatch skriver de om de samme temaene:

- Anders Breivik stjal counterjihad-bevegelsen fra frihetskjempere. Vi stjeler den tilbake, heter det i et innlegg på denne nettsiden.

Nettsiden Wikispooks, som jobber med å dokumentere politiske strukturer og hendelser, har 62 oppføringer i kategorien, blant annet English Defence League og CounterJihad Europa.

- Må ta sin del av skylden Andre anti-islamistiske nettsteder mener at det politiske Norge må ta sin del av skylden for terrorangrepet. Dette skriver bloggen til gruppen Sian (stopp islamiseringen av Norge). På et blogginnlegg som tar for seg terrorangrepet, står det skrevet:  

- Det politisk korrekte Norge må ta sin del av skylden for terroraksjonen. Grobunnen for Breivik kunne ha vært fjernet.

Videre forklares det slik:  

- Hadde politikerne ikke lukket øyne og ører, men tatt nødvendige grep — etter at de ble informert om denne onde politiske ideologi — hadde man ikke hatt 22.7.2011 — fordi den ideologiske og politiske grobunn for Anders Behring Breivik da hadde vært fraværende.    
 
- Guds velsignelse forsvinner På det kristne bladet Vårt Lands nettforum -  verdidebatt.no - har førstekandidat for Oslo Kristens Samlingsparti, Magnar Tanem, også kommet med en uttalelse og forklaring på hvorfor terrorangrepene skjedde. Tanem uttrykker først at han er i dyp sorg over det som har skjedd, og tar samtidig sterk avstand fra handlingene. Deretter forteller han at angrepet heller ikke på ham kom spesielt overraskende:

- På den annen side er ikke vi som kjenner Bibelen og står Kristus nært, overrasket.  

Tanem mener årsaken ligger i at Guds velsignelse nå er i ferd med å forsvinne. Dette fordi Arbeiderpartiet siden 1978, sakte, men sikkert har avkristnet Norge. Han trekker frem flere årsaksfaktorer i sitt innlegg, blant annet høy innvandring fra ikke-vestlige land og støtte til islamistiske terrorister.

MENER ISLAM ER EN VOLDELIG RELIGION: Nettsiden AntiJihad oppfordrer selv til vold mot muslimer.
MENER ISLAM ER EN VOLDELIG RELIGION: Nettsiden AntiJihad oppfordrer selv til vold mot muslimer. Vis mer