- Bli kvitt muslimene, uansett metode

Nettsiden AntiJihadNorge en uke før angrepene i regjeringskvartalet og på Utøya.

FJERN MUSLIMER: Nettsiden AntiJihad skrives av anonyme. De oppgir ingen kontaktinformasjon på nettsiden. Den siste uken har nettsiden blitt hyppig oppdatert. En av postene oppfordrer til vold mot muslimer.
FJERN MUSLIMER: Nettsiden AntiJihad skrives av anonyme. De oppgir ingen kontaktinformasjon på nettsiden. Den siste uken har nettsiden blitt hyppig oppdatert. En av postene oppfordrer til vold mot muslimer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den anti-islamistiske bloggen AntiJihadNorge har gjentatte ganger kommet med krasse uttalelser om muslimer og situasjonen i Norge.

En drøy uke før terrorangrepet på Regjeringskvartalet og Utøya ble det postet et langt innlegg på nettstedet, der de belyser det de mener er en bekymringsfull tilstand.

Bloggen med ukjent opphavsperson(er) tar opp at det har vært flere overfallsvoldtekter i Trondheim denne våren. Dette mener nettstedet bare vil fortsette og at vi ennå ikke har sett det verste. Som løsning på problemet og for å stoppe utviklingen kommer de med følgende kraftsalve:

- Det finnes bare en mate å forhindre det på. Den er til gjengeld svært enkel: Fjern muslimene, one way or the other.

-  Forutså 22.juli Bloggen hevder videre å ikke være overrasket over handlingen som skjedde fredag for en snau uke siden. Skribenten tar avstand fra angrepene, men mener imidlertid dette er noe man kunne forutsett. 

- Ville det som skjedde 22.juli ha skjedd hvis det hadde vært mulig å debattere innvandring, multikulturalisme, islam og islamisering uten at de som ikke har de «riktige» meningene blir stigmatisert, trakassert, truet på livet, risikerer å miste jobben eller få karrieren ødelagt? Vi tror faktisk ikke det, står det skrevet i bloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer