Bli med på et skikkelig nakenbryllup

Ingen diskusjon om noen skulle være hvit brud her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den nest største avgjørelsen når man skal gifte seg, er gjerne «hva i huleste skal jeg ha på meg». Det problemet løste disse ni parene elegant - ved å stille nakne.

Nakenbryllupet ble avholdt i Negril på Jamaica, der hotellet Hedoism II ga løfte om et ekte valentinesbryllup og fire netters opphold til parene som ble utvalg.

Hundre gifteklare par fra USA og Canada meldte seg, og til slutt ble ti plukket ut.

Det ene paret trakk seg dagen før vielsen, og dermed var det 18 gifteklare og avkledde personer som sto foran den trusepyntede presten ved alteret.

Hotellet er berømt - og i noen kretser beryktet - for sitt liberale syn på nakenhet. De har avholdt flere partnerbytte-treff, men denne gangen dukket det også opp folk fra helt andre miljøer, blant dem Milly Salas.

- Det var nydelig. Det var som et eventyr, sier hun til nyhetsbyrået AP.

Kevin Young er en av de mer rutinerte nudistene på hotellet, så verken han eller kona, Shannon Witherspoon, hadde noen kvaler med å stille opp.

- Det var enkelt for oss, for vi er vant til å være avkledd. Men noen av brudeparene hadde aldri vært nakne utenfor soverommene sine. Jeg vil gjerne skryte litt av dem, de tok utfordringen og stilte opp i blanke messingen, sier Young.

Dette er Jamaicas første store nakenbryllup siden 2003. Da seansen gikk av stabelen i 2001, ble den møtt med heftige protester.

- Jeg kan ikke gi folk noen ordre om hva de skal foreta seg i sine egne soveværelser, Men stranden er offentlig eiendom, og da blir det noe annet, sa biskop Herro Blair den gang.

Det første kjente nakenbryllupet fant sted i Elysian Fields i California i 1942.