Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bli med på «Karanteniaden»!

Aldri har vel så mange mennesker hatt så mye tid til rådighet som nå. Nå arrangerer Dagbladet TV «Karanteniaden»!

KARANTENE: Lei av å sitte inne? Har du funnet fram noen egne triks for hvordan du får tiden til å gå? Bli med i Dagbladet TV's Karanteniade 2020! Vis mer

Har du et kjent eller ukjent talent? Et kamera? Og Internett? Da håper vi at du filmer deg selv – og deler med oss. Gå inn på Dagbladet TVs Facebook-side for å laste opp ditt bidrag – samt få all informasjon om hvordan du deltar.

Allerede har mange uoppfordret sendt oss videoer av seg selv mens de synger, trener – eller lager sine egne versjoner av Lano-reklamer. Nå kan DU vise fram ditt talentet ditt til resten av Norge.

Vi lar folket der ute avgjøre hvem som skal gå av med seieren – og lar enkelt og greit antallet likerklikk på Facebook-kommentaren med bidraget ditt avgjøre.

Vinneren blir presentert med egen video av sitt bidrag og vinnerintervju på Dagbladet.no, og på Dagbladet TVs Facebook-side.

Konkurransen avsluttes fredag 27. mars klokka 16.00. Husk: Jo lenger tid bidraget ditt ligger ute, desto mer tid har folk på å stemme deg fram!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!