- Bli på linja, jeg er kjemperedd

Politiet brukte 19 timer på å respondere etter at savnet tenåring ringte nødetatene tre ganger. Nå har familien delt telefonsamtalen på nettet.

ANTAS DREPT: Den 15 år gamle jenta som varslet politiet om at hun var kidnappet, antas drept. Politiet har funnet det de antar er levningene etter tenåringen. Foto: AP Photo / Andreea Alexandru / NTB scanpix
ANTAS DREPT: Den 15 år gamle jenta som varslet politiet om at hun var kidnappet, antas drept. Politiet har funnet det de antar er levningene etter tenåringen. Foto: AP Photo / Andreea Alexandru / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15 år gamle Alexandra Macesanu fra Romania, forsvant forrige onsdag. Hun ringte politiet tre ganger, og fortalte at hun hadde blitt slått og voldtatt av en mann som hadde tatt henne med seg i en bil.

Hun ga angivelig politiet detaljer om hvor hun hadde blitt bortført, men politiet tok seg ikke inn på eiendommen hvor de trodde jenta ble holdt fanget, før det hadde gått 19 timer, skriver The Independent.

Nå har familien til 15-åringen lagt ut en transkripsjon på Facebook av det som antas å være jentas trygling om hjelp mens hun ble holdt fanget.

Trygler på telefonen

- Vær så snill å bli på linja, jeg er kjemperedd, sier Macesanu angivelig til en politibetjent og gråter.

Dette var under hennes tredje og siste samtale med nødetatene mens hun var kidnappet.

- Jeg kan ikke bli på linja, frøken, jeg har andre som ringer, svarer politiet ifølge en transkripsjon og en lydfil av samtalen.

- Bli der, og en politibil vil helt sikkert komme innen to til tre minutter … Men faen da, ro deg ned, bilen er på vei.

Dette melder Reuters. De har ikke verifisert lydfilene eller transkripsjonen. Reuters har heller ikke lyktes i å få en kommentar fra politiet, de som er ansvarlig for å videreføre samtalene fra nødetatene, eller innenriksdepartementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer