Blikkfang

Selvsagt vil ti år gamle jenter og gutter være sexy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paris Hilton poserer naken og gullmalt à la James Bonds «Goldfinger». Denne gangen kaster Paris fillene for miljøets skyld (sic!), via lanseringen av en ny sjampanje. Reklamen er et typisk 2007-kinderegg: Avkledd kjendis, sjampis og en dæsj miljø.

Også David Beckham viser seg fram avkledd, igjen, sengeliggende med svulmende frontparti, til inntekt for Armanis trusejulesalg. VGs tittel måtte jo bli «Her er Beckhams julebjeller». Engelske tabloider leker seg med «Swollenballs», «Goldenballs» og andre ballegrep. Jo da, vi fniser (litt) i juleskjegget.

– VI HØRTE at man blir brun, slank og kåt, og det er jo de tre tingene man har lyst til å være, sa 17 år gamle Elise og venninnene hennes på NRKs «Forbrukerinspektørene» (FBI) onsdag. Elise kjøpte «vidundermiddelet» Melanotan, men endte opp med blå lepper. De kunstige hormonene som sprøyteinjiseres, omsettes ulovlig fra nettsteder. «Bli kåt & brun-sprøyta» er en farsott i enkelte ungdomsmiljøer. Tenåringene sier de føler seg mer sexy. Det holder ikke lenger å være slank. Du skal også være sexy. Særlig når du er 17 år. Og ti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer