Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blind, lam og stum etter mishandling

SKIEN (Dagbladet): Med en hammer mishandlet 34-åringen sin eks-kone så brutalt at hun var en hårsbredd fra døden. Nå er hun blind, lam og uten taleevne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den groteske mishandlingssaken skal opp i retten i Tønsberg i januar. Førstestatsadvokat Arnfinn Hval i Vestfold og Telemark har tiltalt 34-åringen for grov legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap. Strafferammen er inntil 21 års fengsel.

Ekteskap


Etter det Dagbladet forstår kom kvinnen fra India etter at familien hadde pekt ut hennes nye mann, som var bosatt i Norge.

Begge fant nye partnere etter at de ble skilt, men de holdt fortsatt en viss kontakt. Da det brutale overgrepet skjedde i sommer, var kvinnen på besøk hos sin eks-mann. Hans nye kone var i India.
Det oppsto en krangel og 34-åringen gikk amok med hammeren. I avhør har han erkjent å ha slått kvinnen flere ganger.

Livløs

En nabo i første etasje i huset slo alarm overfor politiet. Da de kom, fant de den 27 år gamle kvinnen liggende livløs på gulvet. Gjerningsmannen rømte fra stedet, men meldte seg en time seinere.

En erfaren politimann uttalte at volden er «den groveste han har sett».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!