Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blind slo ned døv

Fikk ikke svar på hvor mye klokka var.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den fulle blinde mannen ringte på hos den døve naboen tirsdag kveld og ville vite hvor mye klokka var. Naturlig nok oppfattet ikke den døve spørsmålet. Da gikk det i svart for den berusede blinde mannen som langet ut en rett høyre. Opptrinnet resulterte i vilt slagsmål mellom de to naboene i 60 års alderen fra Arlöv utenfor Malmö i Sverige, skriver Expressen.se.

Feiltolket provokasjon

Den døve mannen hadde ut fra den blindes gestikulering forstått at han var ute etter en tidsangivelse.


 Derfor holdt han fram klokka si framfor øynene på den blinde mannen. Han så selvfølgelig ikke klokka, og tolket stillheten som ren provokasjon fra naboens side.

- Den blinde slo til den døve. Deretter tok han tak i nakken hans og dro ham ned på gulvet. Begge falt, forteller politibetjent Mikael Holmström.

Anmeldt

Den døve mannen klarte til slutt å slå seg fri fra den blinde, og låste seg inn i leiligheten.

Mishandlingen ble senere anmeldt av en personlig assistent.

Politiet mener de to naboene burde ha kjent til hverandres handikap, slik at nevekampen kunne vært avverget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling