Blindpassasjer falt fra fly

Skal ha overlevd ni timer i hjulbrønnen på flyet før det katastrofale inntraff.

FALT I DØDEN: En mannlig blindpassasjer omkom søndag etter å ha falt i døden fra et Kenya Airways-fly. Foto: Dinendra Haria / REX / NTB Scanpix
FALT I DØDEN: En mannlig blindpassasjer omkom søndag etter å ha falt i døden fra et Kenya Airways-fly. Foto: Dinendra Haria / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En mannlig blindpassasjer omkom søndag etter å ha falt fra et Kenya Airways-fly, som var på vei fra Nairobi til Heathrow i London, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge nyhetsbyrået skal ulykken trolig ha skjedd da hjulene på flyet ble senket like før landing. Kroppen hans ble funnet i en bolighage i Clapham sørvest i London samme dag.

- Politiet rykket klokka 15.39 lokal tid søndag ut til en boligadresse i Offerton Road etter melding om funn av en død kropp i en hage, heter det i en uttalelse fra det lokale politiet.

Mannen er foreløpig ikke identifisert, og politiet vil iverksette en obduksjon av avdøde for å tilegne seg mer informasjon.

CNN skriver at mannen skal ha skjult seg ni timer i hjulbrønnen på flyet før han falt ut. En bag, sammen med matrester og vann, ble funnet ved landingshjulene da flyet ble undersøkt på bakken.

Politiet opplyser videre at personens dødsfall ikke blir sett på som mistenkelig, men skriver at omstendighetene rundt hendelsen vil bli etterforsket.

Det er imidlertid ikke første gang en blindpassasjer har falt fra himmelen.

I 2013 omkom en mann da han falt fra et Air France-fly under landing på Diori Hamani internasjonale lufthavn i Nigers hovedstad Niamey.

I 2015 falt en annen mann fra et British Airways-fly, som kom fra Johannesburg, på et hustak da flyet nærmet seg Heathrow. Ytterligere én person som også gjemte seg i flyets understell ble innlagt på sykehus med skader.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer