«Blir bedre statsråder av pappaperm»

Jens Stoltenberg skamroser ordninga, men vil ikke love lengre fedrekvote før 2013.

PAPPAFRAKSJON: Jens Stoltenberg mener Audun Lysbakken og Knut Storberget egentlig driver med fraksjonering når de to statsrådene i pappapermisjon møtes jevnlig med med henholdsvis Aurora (snart 8 mnd) og Ingrid (10 mnd). - Nå kan de to snakke om politikk og sånn, så kan jeg ta meg av onga! sier Stoltenberg og flirer fornøyd med et godt grep om småjentene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
PAPPAFRAKSJON: Jens Stoltenberg mener Audun Lysbakken og Knut Storberget egentlig driver med fraksjonering når de to statsrådene i pappapermisjon møtes jevnlig med med henholdsvis Aurora (snart 8 mnd) og Ingrid (10 mnd). - Nå kan de to snakke om politikk og sånn, så kan jeg ta meg av onga! sier Stoltenberg og flirer fornøyd med et godt grep om småjentene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Jens Stoltenberg er helt overbevist om at regjerings to fedre i pappaperm vil komme tilbake som bedre statsråder enn før de var alene hjemme med hver sin datter.

- Jeg savner dem når de er borte, men jeg er helt sikker på at de kommer tilbake som bedre statsråder, sier statsministeren og viser til at han selv lærte mye av å være hjemme med sønnen Axel.

- Jeg opplevde det som helt enestående. Jeg fikk en kontakt med Axel som jeg er sikker på at jeg ellers aldri ville ha fått.

- Dette gjør at jeg ikke bare blir en assistent til mor, men en likeverdig omsorgsperson på lik linje med min kone, sier barne- og likestillingsminister Audun Lysbakken, som skal ha permisjon en måned til.

Blir rørt Statsministeren griper etter statsrådsdøtrene og tar både Lysbakkens Aurora og Storbergets Ingrid og plasserer dem på sitt eget fang.

- Nå kan de to snakke om politikk og sånn, så kan jeg ta meg av onga! sier Stoltenberg og flirer fornøyd med et godt grep om småjentene.

- Jeg blir jo litt rørt. Jeg savner dette. Jeg er jo i veldig motsatt situasjon enn de to her, for hos meg flytter ungene ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer