Blir bryllupet utsatt igjen?

Mye kan gå galt, små grønne menn fra Mars kan lande på jorden før lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er knyttet stor spenning til det forestående bryllupet mellom prins Charles og Camilla Parker Bowles, og mer spennende kan det bli.

I England har bookmaker William Hill satt opp muligheter til å vedde på en rekke uheldige omstendigheter som kan stikke kjepper i hjulene for det omdiskuterte bryllupet. Det mangler ikke på fantasien: Veddemålene varierer fra faren for at en av dem skal bli forlatt ved alteret, til muligheten for besøk av romvesener, skriver AP.

-Bryllupet ser ut til å bli en parodi på seg selv, så vi tenkte at vi ville la folk få mulighet til å stemme på hva mer som kan gå galt, sier Graham Sharpe ved bookmakerfirmaet William Hill.

Det er 33-1 sjanse for at Parker Bowles vil forlate prinsen ved alteret. Oddsen for at prins Charles skal gjøre det samme er 40-1.

Satser du på at prins William vil miste ringene, og det faktisk hender, får du tilbake 25 ganger så mye som du satset.

Skulle dronningen true med å gjøre prins Charles arveløs dersom han gifter seg, vil du kunne få igjen 100 ganger så mye som du satset.

Komedie-terroristen Aaron Barshak, som snek seg inn på 21-årsdagen til prins William, gis 50-1 sjanse for å klare å overliste sikkerhetstiltakene nok en gang. Snøstormer og flom vil gi 100 ganger innsatsen, dersom det skulle slå til.

Men dersom du virkelig vil tjene store penger, satser du på at romvesener vil lande i Windsdor lørdag morgen. Da får du igjen 10 000 ganger innsatsen din.

Bryllupet er utsatt til lørdag, slik at prinsen skal kunne delta i begravelsen av pave Johannes Paul II i Roma på fredag.

Spennende: Det knytter seg mye spenning til bryllupet. Nå kan du tjene penger på det også.