Blir i godt humør av Anne

RISØR (Dagbladet): Tross flere kontante avvisninger gir ikke Ap-leder Thorbjørn Jagland opp ferieflørten med Sp-leder Anne Enger Lahnstein. - Anne er en person jeg blir i godt humør av å være sammen med, røper han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han er ikke ulik Leif Juster, Thorbjørn Jagland, der han går opp murtrappa til familiens sommerbolig i Risør. Et lite Justersk blink i øyet er på plass og en kink i nakken gjør Jagland litt Juster-skjev. Om det er Anne Enger Lahnsteins uttalelser til Dagsavisen om at løsningene ligger i skjæringspunktet mellom Ap og Sp, som får Ap-lederen til faktisk å nynne, vites ikke.

Jagland og Anne

- Men det er veldig smigrende. Jeg er for øvrig helt enig med henne i det. Kjemien med Anne er god - også på det personlige planet, røper han. - Jeg blir i godt humør av å være sammen med Anne Enger Lahnstein. Hun, og også Erik Solheim, har en form som gjør at det blir en god stemning. «Gutten», som Yngve Hågensen kaller ham, liker seg selv om oljeprisene synker og renta stiger.

- Jeg tror folk innvilger meg retten til et lite smil nå som det går slik jeg advarte mot, sier han, og setter seg til rette i solstolen ute på terrassen og ser på båtene som suser utover. Selv drar han gjerne langt ut - forbi alle øyene.

Fortjent ferie

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer