Blir kalt «Uncle Tom» av Ap-politiker på Twitter

- Hvis en Frp-politiker hadde sagt noe tilsvarende til en Ap-politiker basert på etnisitet, ville det tatt helt av, sier Frp-kandidat Mazyar Keshvari.

NETTHETSET: Mazyar Keshvari, tredjekandidat for Frp i Oslo, blir kalt «Uncle Tom» av en Ap-politiker på Twitter. 
Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix
NETTHETSET: Mazyar Keshvari, tredjekandidat for Frp i Oslo, blir kalt «Uncle Tom» av en Ap-politiker på Twitter. Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bystyrerepresentant for Frp i Oslo og partiets tredjekandidat til Stortinget fra hovedstaden, Mazyar Keshvari, synes det er «ugreit» og «uverdig» at bystyremedlem (Ap) i Sandefjord og nestleder i Fagforbundet i Vestfold, Eddie Whyte, kaller ham «Uncle Tom» på Twitter.

Whyte refererte til et intervju morsmal.org hadde gjort med Keshvari, hvor Frp-politikeren uttrykte at innvandringen bør begrenses, slik at man kan ta bedre vare på de innvandrerne i Norge som ikke er godt integrerte. Keshvari er selv av iransk opprinnelse.

«Typisk Uncle Tom» skrev Whyte til Keshvari på Twitter i går.

- Gå i seg sjøl - Det jeg sa i intervjuet var ikke mye å hisse seg opp over, men det hadde vært helt greit om han hadde uttrykt sin misnøye på en saklig måte. I de posisjonene han har, burde han vite hvordan han bør oppføre seg. Han er bystyremedlem, nestleder i Fagforbundet, sosialarbeider og kulturarbeider, påpeker Mazyar Keshvari.

Frp-politikeren mener det tegner seg et mønster av at venstresidas representanter kan tillate seg langt mer enn høyresidas representanter, uten at det vekker reaksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer