- Blir neppe høring

Kontrollkomitéens leder Lodve Solholm får hijab-svar fra Storberget i dag.

TRAKK FORSLAGET: Justisminister Knut Storberget må forklare seg for Stortinget om hvordan departementet kunne legge ut en pressemelding om at de ville endre uniformsreglementet i politiet, for så å måtte trekke det tilbake kort tid etterpå. Foto: Erlend Aas/Scanpix
TRAKK FORSLAGET: Justisminister Knut Storberget må forklare seg for Stortinget om hvordan departementet kunne legge ut en pressemelding om at de ville endre uniformsreglementet i politiet, for så å måtte trekke det tilbake kort tid etterpå. Foto: Erlend Aas/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Justisdepartementet bekrefter over Dagbladet.no at Knut Storberget vil oversende sitt svar om behandlingen av hijab-saken til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité i løpet av dagen.

Vet ikke når svaret kommerKomitéen ledes av Frp-representant Lodve Solholm som sier det neppe blir noen høring mot Storberget.

- Det skal være meget merkelig i svaret for at vi skal gå videre med dette. Saken er nå såpass gammel. Men vi skal ikke forskuttere avgjørelsen, først skal vi jo se hva Storberget svarer, sier Solholm til Dagbladet.no. Behandlingen av Storbergets svar står ikke på dagsorden for komitéen siden de ikke vet når de får brevet.

- Når vi har fått svaret vil vi samles for å i hvert fall avgjøre hvordan vi skal behandle den videre og hva vi skal svare statsråden, sier Solholm.

Hvem la ut pressemeldingen?Justisminister Knut Storberget var i går på jobb for første gang etter å ha vært sykmeldt i fire uker. Svar på brevet fra Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité er en av sakene han nå får ryddet opp i straks. - Vi skal svare på spørsmålene fra komitéen og vi skal få det raskt unna. Jeg mener det er grunnlag for å ta kritikk for saksbehandlingen i hijab-saken, sa Storberget i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer