Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blir obdusert i dag

Fremdeles et mysterium hva som har skjedd med de to som ble funnet døde ved Orkelsjøen.

FUNNET DØDE: Utenfor hytta ble den døde mannen (55) og kvinnen (41) funnet døde søndag. Foto: Tor Aage Hansen
FUNNET DØDE: Utenfor hytta ble den døde mannen (55) og kvinnen (41) funnet døde søndag. Foto: Tor Aage Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er fremdeles høyst uklart hva som har skjedd med mannen (55) og kvinnen (41) som ble funnet døde utenfor en hytte ved Orkelsjøen i Opddal.

- Vi har ikke flere opplysninger å gå ut med nå i morges. De vil bli obdusert i dag. Og det er en del avhør som gjenstår av vitner som kanskje kan si noe mer om omstendighetene rundt de avdøde, sier lensmann i Oppdal, Berit Trønsdal, til Dagbladet.

Hun holder derfor alle muligheter åpne, også at det kan ha skjedd noe kriminelt.

De to ble funnet utenfor en hytte som tilhører en av dem. Det var en turgåer som oppdaget de døde og som kontaktet politiet. Så langt har de ikke villet gå ut med detaljer rundt hvor de ble funnet, annet enn at de var utendørs, og i nærheten av hytta.

Lensmannen bekrefter at det er et slekskap mellom de to omkomne, men vil ikke gå nærmere inn på hva slags relasjon de har.

Begge de to er hjemmehørende i Oppdal. Trønsdal sier de foreløpig ikke kan si noe om hvor lenge de to skal ha oppholdt seg på hytta, som ligger ved vannkanten til Orkelsjøen.

Det ble i går gjort undersøkelser på stedet, blant annet ved en vedfyrt badestamp mellom hytta og et naust. Undersøkelsene på stedet er avsluttet.

- Så langt er vi ferdige på stedet. Nå vil vi fortsette avhør og vente på resultatet fra obduksjonene, sier lensmannen.