- Blir redd for å gå ut

Folk i Sandefjord skremt av voldtektsalarm i byen.

FORHÅNDSREGLER: Sandefjordkvinnene Cecilie Andreassen (27) (til venstre) og Marthe Håkonsen (20) er skremte av voldtektsanmeldelsen, men sier samtidig at de tar sine forholdsdsregler når de går hjem fra byen. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto / Dagbladet
FORHÅNDSREGLER: Sandefjordkvinnene Cecilie Andreassen (27) (til venstre) og Marthe Håkonsen (20) er skremte av voldtektsanmeldelsen, men sier samtidig at de tar sine forholdsdsregler når de går hjem fra byen. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDEFJORD (Dagbladet): Reaksjonene er sjokk og vantro hos unge kvinner fra Sandefjord etter å ha fått nyheten om at ei 17 år gammel jente meldte at hun ble trukket inn i en bil av to menn og voldtatt i bilen mens de kjørte rundt i byen i går kveld.

- Det er skremmende å vite at hun har blitt kjørt rundt i en bil og voldtatt uten at noen legger merke til det, sier Anja Ronander (28) til Dagbladet.

Sammen med Fanny Johannessen (23) gir kvinnene et godt bilde på den angsten som raskt bygger seg opp når de får slike nyheter.

Blir dere redde for å gå i byen når det skjer slike saker her?

- Ja, jeg blir redd for å gå ut. Og det er det første jeg tenkte på, for jeg går hjem fra jobb. At noen kan bli dratt inn i en bil og ingen merker dette, forklarer Anja.

Full etterforskning Politiet etterforsker saken for fullt og håper å få bedre oversikt over hva som skjedde. Politiet håper å få snakke med fornærmede i løpet av dagen i dag. Jenta har beskrevet de to mennene i bilen som mørkhudede og i begynnelsen av 20-åra.

De skal ha pratet et utenlandsk språk, men det er ikke kjent hvilket. Bilen de kjørte beskrives som en mørk personbil med sotede bakruter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer