Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Blir trakassert av politiet

Advokat Ola Lunde mener narkotikapolitiet gjennom lengre tid har trakassert Morten Rønneberg (33) og at den tidligere idrettsstjernen ikke har noe med narkotikapartiet å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Min klient har i lang tid vært utsatt for ren personforfølgelse og trakassering fra narkotikaseksjonen ved Oslo politikammer. Pågripelsen og varetektsfengslingen er et resultat av dette, sier advokat Ola Lunde til Dagbladet.

Han vil nå innrapportere narkotikapolitiet til Det særskilte etterforskningsorganet for politiet.

- De har forfulgt og trakassert min klient i månedsvis. Som advokat oppfatter jeg dette som ren trakassering, sier Ola Lunde.

Advokaten tror etterforskningen vil vise at Rønneberg overhodet ikke har noen befatning med narkotikapartiet som ble beslaglagt i leiligheten på Oslos vestkant.

Ifølge advokaten er Morten Rønneberg nedbrutt og fortvilet etter arrestasjonen og gårsdagens fengslingsmøte.

- Han er svært deprimert. Samtidig er han overbevist om at etterforskningen vil vise at han ikke har noe å gjøre med det beslaglagte partiet med marihuana og hasj, sier Ola Lunde.

- Det er etter min oppfatning ingen tvil om min klients fortid er årsaken til at han ble fengslet, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!