Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Blix var konstruktiv

- Blix var mer konstruktiv enn jeg fryktet på forhånd, sier SV-leder Kristin Halvorsen i en kommentar til redegjørelsen fra sjefen for FNs våpeninspektører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er åpenbart at det må være mer å hente ved å gi FNs inspektører mer tid samtidig som vestlig etterretningstjenester viser sterkere vilje til å hjelpe inspektørene i deres arbeid, sier Halvorsen til NTB.

Hun mener Norges standpunkt må være at inspektørene skal gis mer tid.

Halvorsen er imponert over den evne til balansert fremstilling som lederen for våpeninspektørene viste og fremhever spesielt at han ikke gir etter for presset fra USA.

Tvert imot reiste Blix tvil om noen av de bevisene USAs utenriksminister Colin Powell mente han la fram i forrige møte i FNs sikkerhetsråd.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling