Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blodig mann funnet i Oslo

Klarer ikke gjøre rede for hvem han er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo rykket ut etter at flere vitner så en mann bli slått ned i en bakgård på Sagene i Oslo. Mannen klarer ikke å gjøre rede for hvem han er.

Oslo-politiet fikk melding om at mannen lå ubevegelig i en bakgård i Sagveien klokka 2.51 natt til lørdag. Han var imidlertid bevisst da de kom til stedet.

- Fornærmede har tydelige skader i hodet og ansiktet. Det er flere vitner til det som er skjedd, og vi avhører nå flere. Vi har fått opplysninger om at gjerningspersonen kastet stein og deretter slo offerets hode i asfalten, sier operasjonsleder Line Skott ved Oslo politidistrikt til NTB.

- Mannen som ble slått sliter med å gjøre rede for hvem han er, muligens på grunn av skadene han har fått, sier hun.

Vitnene ga politiet et godt signalement av gjerningspersonen.

«Mann, sort kort hår, sort jakke (Helly Hansen), lyse sko, snakket gebrokken svensk, ca 170 cm», skriver politiet på Twitter.

Like over klokka 04 opplyser Skott til Dagbladet at politiet har avsluttet det aktive søket etter gjerningspersonen.

- Vi har en patruljer på sykehuset for å se om de kan snakke med fornærmede om det som har skjedd, men han er ikke helt tilsnakkende nå, sier Skott.

- Dette er grov vold, og vi prioriterer det høyt, men foreløpig har vi dessverre ikke klart å ta gjerningspersonen. Vi håper at vi med vitnebeskrivelsene, sammen med forklaring fra fornærmede, kan klare å finne rette gjerningsperson, sier Skott.

(Dagbladet/NTB)