Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blodig og livløs mann funnet på Hasle

Uklart hva som er skjedd.

 FØRSTEHJELP:  Helsepersonell overtok hjerte- og lungekompresjon etter den forbipassernede som oppdaget den livløse mannen i bil ved Hasle t-banestasjon ved 15-tiden søndag. Foto: Asle Hansen/Dagbladet.
FØRSTEHJELP: Helsepersonell overtok hjerte- og lungekompresjon etter den forbipassernede som oppdaget den livløse mannen i bil ved Hasle t-banestasjon ved 15-tiden søndag. Foto: Asle Hansen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo har rykket ut til området ved Hasle t-banestasjon etter at det ble funnet en blodig og livløs mann i en bil.

- Like etter klokka 15 i dag fikk politiet melding om en bevisstløs person ved parkeringsplassen like ved Hasle t-banestasjon. Han er nå kjørt til sykehus for videre gjenopplivingsforsøk, sier innsatsleder Hanne Nordve i Oslo politidistrikt.

Etter nærmere undersøkelser tror politiet det dreier seg om et sykdomstilfelle.

- Vi har så langt ikke grunn til å tro at det dreier seg om noe kriminelt. Mannen var aleine i bilen, som er registrert på en mann i 50-årene, opplyser operasjonsleder Finn Belle i Oslo-politiet til Dagbladet ved 16-tiden.

Det var en forbipasserende som oppdaget mannen og satte i gang hjerte- og lungekompresjon før politi og helsevesen ble varslet kl. 15.05.

- Mannen var livløs da han ble funnet ibilen sin her. Vi har sikret oss vitner på stedet, og vi sikrer oss spor på stedet. Vi har satt i gang rundspørring i blokkene her. Vi sjekker omgangskrets og familie. Vi har funnet id på ham, noe som gjør at vi antar at vi vet hvem det er, sier innsatsleder Hanne Nordve.

Søndag kveld opplyser operasjonsleder Belle til Dagbladet at politiet nå er helt sikre på at dette er et sykdomstilfelle og at det ikke ligger noe kriminelt bak.

Hele Norges coronakart