Blodig raner forskanset seg i leilighet

En mann med kniv ranet en bensinstasjon og forsøkte å rane en Spar-butikk før han forskanset seg i en leilighet i Flateby i Akershus fredag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/NTB): Bevæpnet politi rykket ut etter meldinger om at en blodig mann hadde begått et ran og et ransforsøk fredag formiddag.

- Vi fikk melding like før klokka 10 om at den blodig mann gikk rundt i Flateby. Videre fikk vi meldinger om at han prøvde å rane til seg varer på en Spar-butikk, sier operasjonsleder i Follo politidistrikt, Steffen Øvstedal til Dagbladet.

Like etter prøvde mannen å rane en bensinstasjon i området og truet ansatte med kniv. Deretter tok han seg inn i en leilighet i Flateby, hvor politiet etter hvert pågrep mannen.

Forhandlere fra Oslo-politiet gikk i dialog med mannen. Bevæpnet politi rykket ut til leiligheten og pågrep mannen. En bekjent av mannen eier leiligheten.

Et stort område ble sperret av politiet og politihelikopteret ble også sendt til Flateby, skriver Romerikes Blad.

Politiet han ikke si noe om hvilken tilstand mannen er i, men han blir sjekket opp av helsevesenet.

- Vi vet foreløpig ikke hvorfor han hadde blod på seg, og vi har ikke fått meldinger om at han har skadet noen, sier Øvstedal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer