Blodig verktøy-drama

34-åringen ringte på hos en kamerat med en skrutrekker i ryggen. Skrutrekkerofferet fjernet selv verktøyet, og ble etterpå i all hast sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her blir 34-åringen fraktet inn på akuttmottaket på Ullevål universitetssykehus med skader i ryggen. Mannen ble stukket i ryggen med en vanlig skrutrekker på Sandaker i Oslo i går ettermiddag.

Seint i går kveld kunne ingen i politiet forklare hva som hadde skjedd med 34-åringen. Han nektet nemlig å snakke med politiet.

Ved 13-tida i går kom en mann inn på butikken Joker på Sandaker.

- Han fortalte at en kamerat var stukket med skrutrekker og at han måtte ringe til ambulanse. Det fantes nemlig ikke telefon i leiligheten, sier de som jobber i butikken.

Trakk ut skrutrekkeren

Ambulanse og politi rykket umiddelbart ut. Inne i en leilighet fant de den skadde 34-åringen. Han hadde selv trukket verktøyet ut av ryggen.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Han sa at han hadde blitt stukket ned. Så jeg dro til nærbutikken hvor jeg ringte politiet og ambulanse, sier et av politiets vitner til Dagbladet.

Vitnet ble i går ettermiddag tatt med til avhør ved politihuset på Grønland. Også en annen kjenning av skrutrekkerofferet ble avhørt i går kveld.

Ingen siktet

Foreløpig er ingen siktet i saken. 34-åringen ble i går kveld utskrevet fra Ullevål universitetssykehus. Han skal ikke ha vært særlig innstilt på å tilbringe ei natt på sykehus. Ifølge sykehuset har ikke 34-åringen alvorlige skader.

- Vi vet ikke foranledningen til dette. Vi kjenner ikke til hvor legemsbeskadigelsen har skjedd, men mye tyder på at det har skjedd ute et sted. Fornærmede har ikke anmeldt hendelsen, men politiet har likevel opprettet en sak. Den blir etterforsket som legemsbeskadigelse. Vi håper mannen etter hvert vil snakke med politiet, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt.

Politiets kriminalteknikere var tidlig på stedet, men heller ikke de fant ut hvor 34-åringen ble stukket ned.

AKUTTMOTTAK: I går ettermiddag ble 34-åringen i all hast sendt til Ullevål universitetssykehus med skader i ryggen. Her blir han fraktet inn på akuttmottaket.