Bløffet om skyteepisode

Kvinnen på Sotra satte i gang væpnet politijakt. Men hun ble aldri skutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne på 58 år ble i går ettermiddag funnet blodig og skadet i sitt hjem. Kvinnen fortalte selv at hun hadde blitt skutt av en bokselger som ble sint etter at han ble avvist. Resultatet skal ha vært at hun ble skutt i foten.

Men hele historien var bløff.

Ifølge NTB har kvinnen nå innrømmet overfor politiet at hun har løyet hele tiden. Letingen etter den væpnede dørselgeren er avlyst. I går kveld var store væpnede styrker ute.

- Hun har erkjent at det aldri ble avfyrt skudd, og har med andre ord gitt gale opplysninger til politiet, sier politiførstebetjent Torstein Skeie i Hordaland politidistrikt til Kanal 24.

Han sier det sannsynligvis ligger en personlig tragedie bak hendelsen, og at hun er kommet til skade på annen måte. Politiet bruker ofte begrepet personlig tragedie når det er snakk om selvvold eller vold i familien.

VG slo saken stort opp i dag. De skriver at de i går ringte rundt i hele bygda, men ingen andre hadde hatt besøk av dørselgeren slik kvinnen påstod.

Svigerdatteren sa dette til avisen.

- Hun hadde ikke villet ringe til politiet. Det ser også ut som om hun har forsøkt å vaske blodet etter seg. Hun hadde også tilsynelatende slept seg forbi telefonen i gangen.

Også Dagbladet.no la i går kveld ut meldingen om at politiet jaktet på en dørselger på Sotra.

<B>FULL ALARM:</B> Kvinnen påstod at hun var skutt av en dørselger, men innrømmer nå at alt var løgn.