Blog avslørte dobbeltmorder

Dette er siste innlegg i webloggen til Simon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Søskenparet Simon (19) og Sharon (21) Ng ble funnet drept torsdag 12. mai i en leilighet i Queens, New York. Sharons eks-kjæreste, Jin Cheng Lin (23) ble tidlig avhørt, men hadde angivelig alibi for tidspunktet da drapet fant sted.

Alibiet hans raste sammen etter at politiet hadde lest Simons siste ord i hans egen weblog.

- Klokka 15 ringte det på døra. Jeg gikk ned og så at det var eks-kjæresten til søsteren min. Han sa han ville ha tilbake fiskestengene sine. Jeg ba ham vente nede mens jeg så etter dem. Han er fremdeles her, han røyker og går rundt med skoene på. Jeg vasket gulvet for to dager siden. Jeg håper han drar snart, står det i bloggen som er postet klokka 17.05.

Lins plan var å stjele penger fra eks-kjæresten for å nedbetale spillegjeld. Han angrep Simon, stakk ham med en slaktekniv og bandt ham fast i en stol.

Klokka 21.30 kom Sharon hjem, og Lin stakk henne gjentatte ganger i halsen. Hun klarte å ringe til sin nåværende kjæreste, men alt hun fikk sagt var at hun blødde og trengte hjelp.

Etter overfallene kastet Lin kniven i toalettet og rømte tomhendt fra leiligheten. Han ble pågrepet etter fire dager og tilsto dobbeltdrapet da han ble konfrontert med webloggen.

Blog avslørte dobbeltmorder