Blogg-flopp

Kristin Halvorsen satset friskt med egen blogg. Nå domineres nettsida av klager over at Kristin aldri deltar i debatten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Velgerkontakten på «Kristins side» ble ikke slik SV-lederen hadde tenkt, da hun i fjor høst hengte seg på nettets nyeste farsott: blogging. Webloggen skulle være et diskusjonsforum, hvor Kristin selv lovte å delta hyppig.

«Ødelagt»

Slik har det ikke gått. Deltakerne hører ingenting fra Kristin.

En tar ut sin frustrasjon slik:

«Jeg skulle gjerne ha funnet noe bedere forum å debattere i. For dette har Kristin ødelagt ved sin manglende deltagelse.»

SV-lederen lanserte bloggen på «Kristins side» i forbindelse med boka «Rett fra hjertet». Dette er et klipp fra velkomsthilsenen:

«Du inviteres med på en diskusjon om hvilken retning vi skal gå i og hvilke mål vi skal sette oss. Med ca en ukes mellomrom vil jeg legge ut synspunkter på en aktuell politisk sak i bloggen, med invitasjon til andre om å delta i debatten.»

Ikke mulig

-  Dette var en test. Det viste seg at bloggen ble altfor tidkrevende for meg over tid, sier Kristin Halvorsen til Dagbladet.

-  Dette er en kultur hvor folk kommuniserer med hverandre flere ganger om dagen, og det er ikke mulig for meg. Det hjalp ikke at andre svarte for meg, sier SV-lederen, som ikke ønsket at andre skulle svare i hennes navn.

Hun har bare vært innom et par ganger. Siden 30. mars er det postet 39 innlegg på bloggen. Ingen av dem er skrevet av Kristin Halvorsen.Siste livstegn fra SV-ledelsen kom 8. april, der Kristins personlige rådgiver Roger Sandum kort oppsummerer partiets landsmøte før han går ut i pappaperm.

Hvor er Kristin?

Før dette har det vært mange innlegg fra Roger, «i Kristins fravær», som han sier. Allerede i første innlegg er han Kristins stedfortreder:

«Dette er Kristins blogg. Det vil si at det stort sett er hun som vil skrive her. Akkurat i dag er det jeg, som har fått æren av å åpne ballet. (Jeg = Roger = Kristins personlig rådgiver) Sånn blir det nok av og til framover også - når det koker rundt øra på Kristin.» Mandag lanserer SV en ny variant av debattforum på nettet. Dette blir en gjesteblogg, hvor flere enn Kristin Halvorsen skal skrive innlegg og debattere med folket.


Sitat fra Kristins blogg:

«Trist at Kristin sluttet å blogge - men dere kommer vel sterkere tilbake? Jeg må spørre meg: Er det på denne måten Kristin akter å håndtere sine valgløfter...???»

«IKKE EN GANG i denne bloggens historie har Kistin svart på et spørsmål.»

«Det er svært sjelden Kristin svarer eller kommenterer noe av det som skrives i denne bloggen. Hvis formålet er å skape kontakt som det hebdes, kreves det noen svar eller kommentarer.»

«Kanskje du skulle begynt med 6 timersdag du også Kristin? Ja, for da hadde du sikkert rukket alt du ikke rekker i dag, f.eks. besøke siden din oftere enn hver måned.»

«Det som er enda tristere er at Kristin Halvorsen ikke tør å ta opp en debatt her inne på sin egen blog! Men hun mangler vel ryggrad som alle de andre hun også.»

GAPTE OVER FOR MYE? SV-leder Kristin Halvorsen har til tider vært uforsiktig med traninntaket. Det kan ha vært i et anfall av overmot at hun lanserte sin politiske blogg.