Blogg-flopp

Kristin Halvorsen satset friskt med egen blogg. Nå domineres nettsida av klager over at Kristin aldri deltar i debatten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Velgerkontakten på «Kristins side» ble ikke slik SV-lederen hadde tenkt, da hun i fjor høst hengte seg på nettets nyeste farsott: blogging. Webloggen skulle være et diskusjonsforum, hvor Kristin selv lovte å delta hyppig.

«Ødelagt»

Slik har det ikke gått. Deltakerne hører ingenting fra Kristin.

En tar ut sin frustrasjon slik:

«Jeg skulle gjerne ha funnet noe bedere forum å debattere i. For dette har Kristin ødelagt ved sin manglende deltagelse.»

SV-lederen lanserte bloggen på «Kristins side» i forbindelse med boka «Rett fra hjertet». Dette er et klipp fra velkomsthilsenen:

«Du inviteres med på en diskusjon om hvilken retning vi skal gå i og hvilke mål vi skal sette oss. Med ca en ukes mellomrom vil jeg legge ut synspunkter på en aktuell politisk sak i bloggen, med invitasjon til andre om å delta i debatten.»

Ikke mulig

-  Dette var en test. Det viste seg at bloggen ble altfor tidkrevende for meg over tid, sier Kristin Halvorsen til Dagbladet.

-  Dette er en kultur hvor folk kommuniserer med hverandre flere ganger om dagen, og det er ikke mulig for meg. Det hjalp ikke at andre svarte for meg, sier SV-lederen, som ikke ønsket at andre skulle svare i hennes navn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer