Blogger utsatt for jødehets og truet med voldtekt: - Jeg grein som en liten unge

Opphetet debatt om borgervern.

Blogger utsatt for jødehets og truet med voldtekt: - Jeg grein som en liten unge
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flyktningkrisa og asylpolitikken dominerer nyhetsbildet på både internasjonalt, nasjonalt og lokalt nivå, og få saker er like polariserende.

Stemmene er mange og temperaturen går ofte høyt. Blant grupperingene som har dukket opp er den mye omtalte borgervernsgruppa «Odins sønner», og episoder som masseovergrepene i Köln og Stockholm har satt sinnene i kok hos mange.

Så sent som denne helga kom det rapporter fra Stockholm om gjenger som gikk til angrep på personer som så ut til å ha utenlandsk opprinnelse.

- La de bli gruppevoldtatt Blogger Linn Rosenborg er blant de som har kastet seg inn i debatten. Med innlegget «Ikke din kvinne», tar hun til orde for at flere bruker beskyttelsesargumentet som alibi for å utøve rasistisk motivert vold, og at dette ikke er noe hun vil bli assosiert med.

Det fikk kommentarfeltet til å renne over av sterk og tidvis meget personlig kritikk.

- La nå feministene få holde på, la de bli gruppevoldtatt ranet og druknet i bur midt i karl johan, kunne virkelig ikke brydd meg mindre. De er for dumme til å forstå hva islam står for. Da ber de bare om det, skriver «Truls».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer