Blogget om sjefen - fikk sparken på dagen

- Det var ikke verdt det, sier 21-åring fra Fredrikstad.

AVSKJED PÅ DAGEN: 21-åringen fra Fredrikstad med avskjedsbrevet han fikk overlevert fra arbeidsgiver i går. Foto: JOHN T. PEDERSEN
AVSKJED PÅ DAGEN: 21-åringen fra Fredrikstad med avskjedsbrevet han fikk overlevert fra arbeidsgiver i går. Foto: JOHN T. PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 21-årig mann fra Fredrikstad er plutselig arbeidsløs etter at han denne uka fikk sparken fra vikarbyrået Proffice med umiddelbar virkning. Årsak: I sin private blogg skrev han obskøne innlegg om sin sjef på jobben.

«'Sjefen' strutter rundt, med puppene i været og ræva plassert godt inntil mennene på jobben. (...) Hun kan jo faen meg ikke annet enn å drive hor. VURDERT å skifte jobb, kanskje?»

Slik lyder deler av blogginnlegget «Pupper, sjef og kuse», datert forrige torsdag, med oppfølgeren «My Boss, Part 2» dagen etter.

Oppringt- Jeg ble oppringt på mandag og ble fortalt at jeg hadde fått sparken på grunn av bloggingen, forteller 21-åringen, som ikke engang fikk komme tilbake på jobb for å hente tingene sine, men måtte sende en kamerat i stedet. I tillegg fikk han klar beskjed om å slette de aktuelle innleggene.

- Jeg fikk inntrykk av at jeg kunne bli saksøkt dersom innleggene ikke ble fjernet, sier eksvikaren til Dagbladet.no.Nå advarer den arbeidsløse mannen andre bloggere, spesielt unge, mot å skrive ting de seinere kan komme til å angre på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer