Blomstrer før bryllupet

Märtha i stormønstret «liljekjole» og Ari Behn i svart dress og bunad. Her er parets offisielle bilder før bryllupet 24. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er kongefamiliens faste fotograf gjennom mange år, Svein Sturlason, som har tatt bildene som blir offentliggjort i dag.

I tillegg til de offisielle bildene, har Sturlason også tatt en rekke private bilder for paret. Sammen har de valgt ut ti bilder som nå blir offentliggjort.

Forelsket par

- Märtha Louise og Ari Behn har selv vært med på å plukke ut bildene og er svært godt fornøyde med dem, sier Slottets informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen.

Bildene er tatt i Slottets vestibyle i slutten av februar.

Flere av bildene viser et tydelig forelsket par.

Ari i bunad igjen

Märtha har valgt å kle seg i sin storblomstrede «liljekjole» fra Dolce & Gabbana. Kjolen har også vært en inspirasjon til designprogrammet i forbindelse med bryllupet. Til kjolen har hun valgt et rosa sjal.

Ari Behn har igjen trukket på seg knestrømpene og bunaden sin fra Kristiansund.

Drakta ble brukt da den kommende prinsessegemalen overvar kronprins Haakon og Mette-Marits bryllup i august i fjor.

MÄRTHA-LILJER: Märtha Louise stiller i sin storblomstrede kjole fra Dolce & Gabbana på de offisielle bildene i forbindelse med det kommende prinsessebryllupet.
BUNAD: Ari Behn har igjen tatt på seg bunaden sin fra Nordmøre. Den ble også brukt av den kommende prinsessegemalen under kronprinsparets bryllup i august i fjor.