Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blond kvinne sett sju ganger

STAVANGER (Dagbladet): Ikke mindre enn sju observasjoner av en lyshåret kvinne er blitt gjort i området ved Bybrua den natta Tina Jørgensen forsvant. Nå må politiet ha hjelp til å finne ut om det faktisk var Tina som ble sett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med lyshårete kvinner som var i området rundt Haugesundsgata. Observasjonene i seg selv er sikre, men vi er usikre på om det faktisk var Tina disse vitnene så, sier Torbjørn Knutsen ved Stavanger politidistrikt.

For ham er det svært viktig å kunne luke ut observasjoner av andre personer på denne strekningen, hvis det i det hele tatt var noen andre, lyshårete kvinner til fots i dette området midt på natta. For hver dag som går uten at noen melder seg, styrkes teorien om at det faktisk var Jørgensen som gikk i retning sitt hjem på Grasholmen.

Flere vitner

Til nå har sju vitner observert lyshårete kvinner på strekningen Verksgata-Bybrua, som ligger på Tina Jørgensens hjemvei. De færreste har kunnet oppgi et eksakt tidspunkt for sine observasjoner, men alle har skjedd mellom 02.10 og 02.50.

I går kom den første meldingen om at en kvinne som passer Tinas beskrivelse ble sett på selve brua, gående i retning Grasholmen. Jenta bar på sine egne sko mens hun gikk. Men politiet tviler på om dette faktisk var Tina.

Finkjemmer

- Både tidspunktet og skoene som er beskrevet, passer dårlig, sier Knutsen.

Også barnevakt-tipset på Hundvåg ble sjekket ut av saken i går. En kvinne ble dratt inn i en bil, men dette skjedde allerede før midnatt.

Mens politiet avhører vitner og sjekker tips, fortsetter finkjemmingen av Stavanger by. I går ble Vågen gjennomsøkt av dykkere fra Brannvesenet, og de frivillige gruppene lette gjennom områdene rundt Stavanger sentrum.