Blonder og kjøkkenutstyr årets vinnere under treet

Vi har begynt julehandelen. Dagbladet har kikket på noe av det som kommer til å bli årets slagere under juletreet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har allerede begynt å merke de første symptomene på julestria: Butikkene har fått julevinduer med nisser, reinsdyr og sleder, og den søte duften av granbar har satt oss i kjøpestemning. Andre bind av Gro Harlem Brundtlands selvbiografi kom denne uka, og bøker vil - som alltid - bli en sikker julegavevinner. Men nye ting seiler opp som de nye slagerne:

  • Eksklusivtkjøkkenutstyr


Under juletreet havner nok spesialporselen for de nye typene kaffe, for eksempel cappuccinokopper og café au lait-skåler. Og serviset skal være av rustfritt stål, eller (krem-)hvitt porselen.

Kjøkkenet hjemme skal se profesjonelt ut. Derfor er også de dyre kokkeknivene fra Japan, Sveits og Frankrike mer populære enn noen gang før.

  • Snowboardog ullstrømper

Salget av snowboardpakker, det vil si sett bestående av brett, binding og sko, og snowboardrelatert utstyr - for eksempel spesialhansker og luer - ventes å stige kraftig i forhold til fjoråret.

Ellers vet gutta fra TV2s suksess «Gutta på tur» å smi mens jernet er varmt. For eksempel selger sportsbutikkene allerede nesten eventyrlig godt av Ulvang-produktene, som er noe så traust som sokker, luer og vanter av ull.

  • Teletubbies-figurer

Leketøy fra en annen TV2-serie, nemlig barneprogrammet «Teletubbies», er det store nye av året på leketøyfronten. Serien handler om fire teletubbyer med tv-skjerm på magen, som undrer seg over smått og stort ute i verden omkring oss. Serien, som er beregnet for de aller minste, har slått godt an, salget av Teletubbies-effekter har så vidt begynt, og etterspørselen er stor.

I tillegg vil nok mange harde pakker inneholde de nyeste pc- og tv-spillene.

  • Festlig undertøy

Like sikkert som at det blir jul også i år, kommer de store kleskjedene med nye undertøyskolleksjoner. Og felles for både damer og herrer er at det skal være festlig, med klare farger som for eksempel vinrødt og dypblått. Silkepyjamaser i morsomme farger og mønstre kommer også.