Blondinesmell

Jeg gruer meg til Linn Skåber overtar for Anne-Kat. i «Nytt på nytt».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SORRY, LINN SKÅBER, jeg tror ikke du fyller Anne Kat. Hærlands sko selv om du skryter av dine svære føtter. Du og Anne Kat. er tilsynelatende like til forveksling: To vulgære osloblondiner. Kjappe og storkjefta kjerringer. Men det er utenpå. Anne Kat. har stil, vidd og ondskap. Riksblondina kan være så vulgær hun bare orker. Fordi hun er skarp, intelligent, folkelig og oppdatert. Hun treffer på nyhetene, politikerne og kjendisene. Gjennom åtte år med «Nytt på nytt» - NRKs beste program i særklasse - har Hærland satt skyhøy norsk bølleblondine-standard. Når jeg slår på boksen på fredagene, har jeg forventninger, fortsatt. Når Anne Kat., med sine frisyrer og sin dype kløft, smeller inn fulltreffere om Valla, Yssen, Støre, Ari eller Marianne Aulie er det direkte lykke.

ADJØ, SKÅBER. Hun er omsider ferdig med kjendisboka og har siste dag på jobb i Gyldendal forlag. I kveld sender NRK siste episode av humor-doku-fiction-serien «Hjerte til hjerte», der Linn iscenesetter Linn som selvsagt ikke er Linn. «Linn» er ei kvalmende ekshibisjonistisk, nedrig og talentløs skrulle. Så påtrengende, intimtyranniserende og pinlig at vi kaldsvetter i tv-stolen, der vi sitter, ganske mye som du skjønner. Første gang jeg møtte «Linn», var det rent hat fra min side. Den ekle personligheten og de enda eklere grimasene gjorde fysisk vondt. Men den fæle dama sklir innpå. Man lider seg, av en eller annen sinnssyk grunn, gjennom neste episode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer