Blotter lå skjult i telt

STAVANGER (Dagbladet): Blotteren lå skjult i et kamuflasjetelt i en bypark i Haugesund, med parykk på hodet og kikkert mellom hendene. Når folk kom forbi, viste han sin nakne rumpe i teltgluggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han benekter blottingen, men har ingen god forklaring på hva han bedrev i teltet, sier politiavdelingssjef Harald Berge i Haugesund til Dagbladet.

Mannen i slutten av 30-åra ble løslatt etter ei natt i varetekt i går. Saken etterforskes videre.

Arrestert

Det var en mann som varslet om blottingen i Lotheparken ikke langt fra sentrum i Haugesund. En politipatrulje med hund rykket ut, og mannen ble arrestert.

Han satt i avhør i går, men politiet har liten tiltro til hans forklaring. Det er nokså eiendommelig å sette parykk på hodet og rigge opp et kamuflasjetelt i en bypark.

- Slike personer innrømmer sjelden skyld. Men dette er ikke en mann som har plaget oss i lengre tid, sier politiavdelingssjefen.

«Skulle bade»

Haugesund-politiet pågrep nylig også en annen blotter, som i ett års tid har sjenert damer som har gått tur ved et vann nær byen.

En kvinne anmeldte mannen etter å ha møtt ham gjentatte ganger.

- Hun ba ham også om å oppføre seg skikkelig, men blottingen fortsatte. Vi kunne pågripe mannen på vei ut av området, men også han benektet blottingen. Han forklarte oppførselen med at han skulle bade, forteller politsjef Harald Berge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer