Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blottet seg da han ble bedt om å ta fram nøttene

Tatt for nøtte-tyveri.

ÅSTEDET:  Den 43 år gamle mannen ble tatt for å ha stjålet nøtter på dette kjøpesenteret i Kristainsand. Foto: Lillemarkens
ÅSTEDET: Den 43 år gamle mannen ble tatt for å ha stjålet nøtter på dette kjøpesenteret i Kristainsand. Foto: Lillemarkens Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann (43) ble i ettermiddag tatt av en kvinnelig vekter som mente mannen hadde stjålet nøtter i en butikk. Da hun konfronterte mannen åpnet han gylfen.

- De nøttene han viste fram satt godt fast og var ikke stjålet, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ble tilkalt og i lommene på mannen fant de også nøtter som ikke hang fast, men som trolig var nystjålet. Dermed ble han tatt med på stasjonen.

- Han var godt beruset av alkohol og sover nå ut rusen i kjelleren her.

Kjenning Opperasjonslederen forteller at mannen er godt kjent av politiet i Kristiansand. Det er ennå ikke avklart om han vil bli anmeldt for blotting eller bare for nasking.

- Det er ikke klart hva som vil skje med ham. Juristen her ser på det nå, sier Klausen.
 
Hendelsen skjedde på handlesenteret Lillemarkens, i Kristiansand sentrum. Vekteren jobbet der, ansatt i et privat vekterfirma.

- Det går greit med henne, hun trenger ikke akkurat oppfølging, sier Klausen.