- Bo er mer karismatisk enn svigermor

Obama fornærmet svigermor i en valgkamptale.

PRESIDENTEN OG DEN KARISMATISKE BIKKJA: Obama og Bo utenfor det ovale kontor i mars i år. Foto: Larry Downing / Reuters
PRESIDENTEN OG DEN KARISMATISKE BIKKJA: Obama og Bo utenfor det ovale kontor i mars i år. Foto: Larry Downing / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under en valgkamptale i Iowa onsdag denne uka uttalte Barack Obama at bikkja Bo er mer karismatisk enn svigermora, skriver Daily Mail.

Da presidenten gikk på talestolen, sa han følgende:

-La oss bare innse det. På skalaen over karismatiske personer i min husholdning har du henne (Michelle), jentene, Bo, svigermor også meg.

Presidenten var derimot rask til å rette på seg selv, og uttalte deretter:

- Faktisk kommer min svigermor før Bo.

«Førstebestemor» Presidenten forsøkte seg til slutt med et plaster på såret og sa at han var veldig i glad i sin svigermor, fordi det er fra henne Michelle har sitt flotte utseende fra.

Michelle Obamas mor, Marian Robinson, har bodd med Obamas familie i det hvite hus etter at svigersønnen ble president. Robinson ble også den første personen til å bli titulert «førstebestemor» i 2008.

Den portugisiske vannhunden Bo var en gave fra senator Edward Kennedy til Sasha (11) og Malia (14), som ble lovet en hund av faren under valgkampen. 

Medicare-kamp Tidligere denne uka har Medicare vært mye diskutert i valgkampen mellom Obama og Mitt Romney. Demokratene beskylder republikanerne for å ville rasere Medicare, som er en helseforsikring for alle amerikanere over 65, og for uføre personer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer